@Yolanda en Jan van Dongen
- 2023
een fijne plek, rust tussen de citrus, heerlijk. vriendelijke zorgzame eigenaars. super lekkere , schone douche. een plek om terug te komen!! mooie fiets omgeving . dank je wel, succes met jullie Cp. Jan en Yolanda
we zijn hier in de afgelopen periode 3 x geweest. fijne plaats, rust, goed net sanitair. super internet. vriendelijke eigenaars . fijne ligging t o v de dorpjes, mooie fiets wandel omgeving. komen graag terug groet Yolanda en Jan
Mooie plek, rust, in de natuur. Elx en Aspe op prima fietsafstand. Mooie wandel mogelijkheden naar bv de stuw . zeker meer dan de moeite waard!!! Vriendelijke , zorgzame eigenaars. Wat je nodig hebt is aanwezigπ fijne dagen gehad. yolanda en Jan
Wat een pareltje !!! Een super mooie locatie , mooie plekjes, groen , stil .hier word je ZEN!! keurige , goed onderhouden , schone camping . super goed uitgerust ook voor de fietsers!! Vriendelijke eigenaresse. Een super plekje!! dank je wel Yolanda en Jan.
Een hele goede plek: super vriendelijke dame in t restaurant die met hart en ziel haar werk doet. Deze lieve mevrouw wint klanten !! lekker en goed gegeten en super lekkere Rioja. Ontvangst receptie wat zakelijk. rommelige indruk op de camping om je plek te vinden mbv t plattegrondje. Super top douche, schoon, heerlijk warm en goede straal. Rustige plek ook al is t een flinke camping. π Yolanda en Jan
wat een pareltje !! zo n mooi plekje!!! hier wordt je Zen. rustig, groen, vlak aan t strand. keurig gratis sanitair , super fijne douche !!! en die avond zon he!!!!ππ dit zul je in Nederland niet vinden, top voor de gemeente!!! dank je welπ Yolanda en Jan
Een fijne cp. Mooi uitzicht, rustig. Goede sanitaire voorzieningen. Super goede en warme douches. Meer dan prima voorzieningen in de keuken en was - en droog machines. π
mooie, rustige cp . schitterend uitzicht op t fjord. toilet netjes. betalen prima geregeld.π
Jongens, een super vriendelijke ontvangst, keurige camping, schoon , verwarmd sanitair, heerlijke douche .Fijn restaurant . mooie plekje als uitzicht!!!! Dank je wel lieve mensen. jullie verdienen vet compliment!!! yolanda en Jan
wat een fijn rustig plekje!! een aanrader!! stonden er met 2 campers. zicht op kerk en fjord !! geen voorzieningen, geen probleem toch als je met camper bentππ
Top plekje!!β Vriendelijke ontvangst. Goede en fijne voorzieningen. sanitair keurig en super lekkere douches, warm en heerlijke straal. Sauna zeker doen!! Wifi perfect . Een echte aanrader in t arctische land. hier komen deze Disneylanders graag. Dank je wel. Jan en Yolanda
prachtig plekje, aan t meertje . keurig schoon sanitair . lekker warme douches. vriendelijke enthousiaste ontvangst. een aanrader!! tip pas de prijs aan op campercontact ! we betaalden voor 1 nacht nameijk SEK 370 die wijkt behoorlijk af dan wat er wordt aangegeven bij campercontact!!
We waren 5 nachten op de cp. Zeer vriendelijke ontvangst. Doen hun best om vele talen te spreken , super fijne plek. Schoon sanitair. Rustige cp ondanks dat hij elke avond vol was. Nette prijs. mooi in kerstsfeer versierd. We komen graag nog eens terug. mooie fiets omgeving en genoeg winkels en leuke restaurantjes zelfs in december!! Tio: t zou extra fijn zijn als de heren een aparte toilet hebben ipv nu in een ruimte de douche en het toilet.
Wat een pareltje!! We zijn hier per ongeluk terecht gekomen voor paar nachtjes , t werden er 9!! Super fijne rustige, groene camperplaats, verscholen in t groen dichtbij t levendige Franse dorpje Marcigny. Zeer vriendelijke , warme ontvangst. Camperplaats met ruime plekken, keurig sani en goede wifi. Prachtige fietsroutes, mooie vergezichten . kortom top. Ga zo door ! met jullie nog mooie plannen. Dank dat we gast mochten zijn!! Yolanda Jan
Een goed met liefde verzorgde ,schone camperplaats. De eigenaren zijn betrokken, bezorgd voor hun gasten. we hebben 10 dagen genoten van de fijne plek. Veel fijne info en lekkere producten te vinden. Mooi fiets gebied, leuke dorpjes maar ook Brugge op bereikbare afstand. We wensen de eigenaren heel veel succes met hun bedrijf , ga vooral zo door!! Jullie adres staat genoteerd bij onsππ groet Yolanda en Jan